Падміні Екадаші 29.07.2023

Екадаші є великим благом для людства. Дотримуючись посту на 11 день спадаючого чи зростаючого місяця можна не лише позбутися негативної карми, а і попросити благословення у Вищих Сил на свої плани. Аскези для досягнення цілей здавна відомі. Люди ними доволі часто користуються. Для прикладу. Всі спостерігають за політикою. Згадайте, коли політика, якого справедливо чи несправедливо засуджують і він потрапляє за грати, то будь-які звернення не мають жодної сили. А от коли він оголошує голодування, то дивним чином ця людина стає почутою і може вирішувати свої питання. То чому люди не розуміють причинно-наслідкових зав’язків? Чому не користуються ними?

Екадаші, які випадають на 29 липня 2023 року мають назву Падміні Екадаші і особливі тим, що людина, дотримуючись посту може отримати благословення на народження сина! Але це не єдине благословення, яке можна заробити.

Що треба для того, щоб отримати такі щедрі бонуси? До сходу сонця прийняти омовіння. Дати обітницю дотримуватись посту (самі просунуті можуть взагалі без їжі і води, для решти це вода/овочі/фрукти/соки). Беріть посильну аскезу при обітниці. Тобто від чого ви відмовляєтесь в цей день і заради чого це робите. Бажано молитись, читати мантри. Для просунутих піст триває до сходу сонця наступного дня, вночі вони не сплять, а моляться. Для всіх інших буде достатньо притримуватись посту і бажано медитації і молитви. Якщо для вашого фізичного стану це непосильна ноша, то виберіть хоч щось з обмежень і ця дія принесе свої плоди також.

Що категорично заборонено? М’ясо, риба і інші продукти тваринного походження, а також зернобобові.

Що можна. Фрукти/овочі, соки між 16 і 21 годиною приблизно. Один раз. Або взагалі відмовитись від їжі, якщо дозволяє здоров’я.

Якщо людина не претендує на бонуси від цього поста, то може передати їх як своєму роду, так і Всевишньому, щоб він розпорядився ними якнайкраще.

Головна ціль всіх Екадаші – це позбавлення від негативної карми, очищення помислів і духовний ріст.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *