Панчанга (гороскоп на сьогодні) 21.09.2024

Панчанга

1. Йога В’ягхата до 09:04, далі Харшана

Йога В’ягхата — це йога, яка вимагає обережності, оскільки символізує сильний удар. Рекомендується проявляти співчуття, уникати агресії, неправдивості та жорстокості. Це гарний час для саморозвитку та розширення світогляду. Після 09:04 настає Йога Харшана, яка приносить життєрадісність і полегшує подолання перешкод. Сприятливий час для вивчення священних текстів і перемоги над ворогами.

2. Варана (Вара) Шані Вара. Субота

Шані Вара — день під управлінням Сатурна, що сприяє самоті, роздумам та очищенню. Це повільний день, тому не варто починати нові проекти. Рекомендується медитація, йога, піст та сільськогосподарська діяльність. Підбивайте підсумки тижня, допомагайте старшим і будьте уважні у висловлюваннях, щоб уникнути конфліктів.

3. Накшатра Бхарані

Накшатра Бхарані пов’язана з конкуренцією та стрімкими діями. Це час для швидкого виконання справ, знищення ворогів і фізичної активності. Однак важливо контролювати свої емоції, оскільки є ризик агресії. Сприятливо займатися сільським господарством, будівництвом, хірургією та будь-якими роботами, що вимагають сили й витривалості. Накшатра також тісно пов’язана з предками, тому сьогодні сприятливо їх вшановувати.

4. Тітхи Крішна Чатуртхі до 15:44, далі Крішна Панчамі

Крішна Чатуртхі — це період, несприятливий для матеріальної діяльності, але добре підходить для очищення свідомості та простору. Це чудовий час для посту та звільнення від усього зайвого. Після 15:44 настає Крішна Панчамі, що дає позитивні результати у творчих та добрих справах, особливо спрямованих на зростання та розвиток. Сприятливий час для подорожей і навчання.

5. Карана Балава до 15:44, далі Каулава

Карана Балава сприятлива для проведення обрядів і початку благих справ. Це гарний час для будівництва та виконання праведних дій. Після 15:44 настає Карана Каулава, яка підтримує дружні стосунки, нові знайомства та встановлення контактів. Рекомендується перед початком важливої справи отримати пораду від близького друга.

Поради на день:

Сприятливі дії: Сьогодні варто займатися садівництвом, будівництвом, сільським господарством та медитацією. Це час, коли сприятливо допомагати іншим, підбивати підсумки і приділяти час дітям. Вшановуйте предків і займайтесь духовними практиками.

Чого слід уникати: Уникайте нових починань, важливо контролювати свої емоції, щоб уникнути агресії. Не беріть і не давайте гроші у борг.

Рекомендації: Проведіть день у спокої, приділіть час медитації та саморефлексії. Слідкуйте за своїми словами, щоб уникнути конфліктів. Уникайте фінансових зобов’язань та матеріальних справ.

Всім гарного дня!

Аоум. Тат. Сат.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *