Панчанга (гороскоп на сьогодні) 18.09.2024

Панчанга

1. Йога Ганда

Йога Ганда символізує небезпеку та виклики. Цей період може бути пов’язаний із ризиками, сварками та конфліктами. Рекомендується бути обережним у спілкуванні та уникати хитрощів і обману. Займіться внутрішньою роботою, проявляйте рішучість і мужність у вирішенні важливих питань.

2. Варана (Вара) Будхавара. Середа

Будхавара — день під управлінням Меркурія, що робить його сприятливим для розумової діяльності, бізнес-переговорів, укладання угод та спілкування. Використовуйте цей день для покращення своїх знань, написання статей або проведення ділових зустрічей. Будьте відкритими для нових знайомств, але уникайте зайвих емоцій та агресії.

3. Накшатра Пурва Бхадрапада до 08:30, далі Уттара Бхадрапада

Накшатра Пурва Бхадрапада до 08:30 підходить для духовних практик та трансформацій. Це час, коли варто уникати нових починань та матеріальних справ, оскільки ця накшатра має схильність до песимізму. Після 08:30 починається Накшатра Уттара Бхадрапада, яка сприяє стабільності, мирній діяльності та довгостроковим проектам. Це чудовий час для медитації, садівництва та планування тривалих проектів.

4. Тітхи Крішна Пратіпат (1 доба спадаючого Місяця)

Крішна Пратіпат сприятлива для початку нових справ, зокрема, що стосується зміни роботи чи започаткування нових проектів. Це також вдалий час для будівництва та фермерських робіт. Рекомендується займатися очищенням простору, прибиранням та початком духовних практик.

5. Карана Балава до 15:41, далі Каулава

Карана Балава підходить для проведення обрядів та благих справ. Це сприятливий період для будівництва, початку важливих проектів та ритуальних церемоній. Після 15:41 починається Карана Каулава, яка сприяє дружнім відносинам і соціальній взаємодії. Використовуйте цей час для налагодження контактів та встановлення нових відносин.

Поради на день:

Сприятливі дії: Використовуйте день для духовних практик, медитації, прибирання та підготовки до нових проектів. Це час, коли варто позбавлятися від старого і непотрібного та закладати фундамент для нових починань.

Чого слід уникати: Уникайте судових справ, вирішення конфліктів із недоброзичливцями та фінансових ризиків. Не рекомендується подорожувати або одружуватися у цей день.

Рекомендації: День сприятливий для спокійної та мирної діяльності. Приділіть увагу медитації, розвивайте свою мудрість та займіться плануванням довгострокових проектів.

P.S.  Так як сьогодні відбулось місячне затемнення у Пурва Бхадрападі, то варто бути особливо обережним людям, які мають пряме відношення до цієї Накшатри. Зокрема, там розташовується асцендент, Місяць або Лагнеша. Також якщо йде період або підперіод планети, яка розташована в 4 паді Пурва Бхадрапади. Якщо комусь потрібно прорахувати наявність планет чи асцендента в точці затемнення – звертайтесь в приват, це можна зробити за невеликий донат, але ви будете попередженні про можливі негативні сценарії. Дія місячного затемнення матиме вплив ще протягом 2 тижнів.

Всім гарного дня!

Аоум. Тат. Сат.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *