Панчанга (гороскоп на сьогодні) 31.08.2024

Панчанга

1. Йога Варіяна до 15:06, далі Парігха

Йога Варіяна символізує найкраще і сприяє успіху в питаннях спадщини, матеріальної вигоди та вдячності. Це час для помірності та смирення, а також для врегулювання питань, пов’язаних зі спадщиною та фінансами. Після 15:06 починається Йога Парігха, яка може створювати перешкоди, але також надає можливість подолання труднощів за рахунок наполегливості та терпіння. Використовуйте цей час для планування довгострокових проєктів і спрямування зусиль на процвітання своєї сім’ї.

2. Варана (Вара) Шанівара. Субота

Субота під управлінням Сатурна (Шані) є сприятливим днем для підбиття підсумків, саморефлексії та духовного розвитку. Це час для практик йоги, медитації, посту та очищення розуму і тіла. Рекомендується проводити день у спокої, допомагати старшим і уникати початку нових справ. Будьте обережні зі словами, оскільки вони можуть легко поранити інших. Не сваріться та не провокуйте конфліктів.

3. Накшатра Пушія до 17:09, далі Ашлеша

Накшатра Пушія до 17:09 сприяє процвітанню, успіху та розвитку. Це сприятливий час для землеробства, піклування про тварин, особливо корів, та будь-якої діяльності, пов’язаної з транспортом чи виробництвом. Пушія підтримує комерційні операції та торгівлю, а також особистий духовний розвиток, медитації та йогу. Після 17:09 починається Накшатра Ашлеша, яка асоціюється з хитрістю, обережністю та інтуїцією. Сприятливо для суворих заходів, роботи з отрутою, судових позовів та металургійної діяльності. Уникайте нових починань та добрих справ.

4. Тітхи Крішна Трайодаші (13-та доба спадаючого Місяця) до 01:11 (01.09)

Крішна Трайодаші символізує перемогу та сприяє прогресу в військових справах, торгівлі та владі. Це сприятливий день для святкувань, покупок та подорожей. Насолоджуйтесь життям і приносіть радість собі та оточуючим.

5. Карана Гара до 12:29, далі Ваніджа

Карана Гара до 12:29 підтримує землеробську та будівельну діяльність. Це вдалий час для посадки, будівництва та вирощування. Після 12:29 починається Карана Ваніджа, яка сприяє комерційній діяльності та торгівлі. Це час для укладання угод, встановлення нових контактів та розвитку бізнесу.

Поради на день:

Сприятливі дії: Використовуйте першу половину дня для землеробства та будівництва, а після 12:29 зосередьтеся на комерційних і торгівельних питаннях. Підсумуйте результати минулого тижня та спрямовуйте свої зусилля на процвітання сім’ї.

Чого слід уникати: Уникайте нових починань у другій половині дня та будьте обережні зі словами.

Рекомендації: День сприятливий для духовного розвитку, медитації та практик йоги. Допомагайте іншим, особливо старшим, і залишайтеся на самоті для саморефлексії.

Всім гарного дня!

Аоум. Тат. Сат.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *