Панчанга (гороскоп на сьогодні) 17.07.2024

Прогноз на день

Складові Панчага відносно позитивні але на цей день не варто планувати важливі матеріальні справи. Адже в Екадаші людина має дотримуватись посту і бути націленою на духовний розвиток. Сонце, яке перейшло в Рак занадто слабке для підтримки. Місяць іде по Скорпіону, хоч це і Анурадха, але все ж психіка в людей може давати збій. А ще Вішті Карана, яка триватиме впродовж дня, зможе додати «перчинки». Тож найкращим рішенням буде піст, духовний розвиток, переосмислення і самотність. Подаруйте собі цей день.

Панчанга

  1. Йога Шукла
  2. Варана (Вара) Будхавара. Середа
  3. Накшатра Анурадха
  4. Тітхи Шукла Екадаші (11 доба зростаючого Місяця) до 18:42. Далі Двадаші
  5. Карана Ваніджа до 06:24. Вішті з 06:24 до 18:32. Далі Бава

Опис складових Панчанги

1. Йога Шукла

Йога Шукла (Shukla) вважається сприятливою, що означає “світлий” або “благословенний”. Вона приносить удачу, благополуччя та гармонію. Люди можуть відчути позитивну енергію, що сприятиме успіху в починаннях, здоров’ю та загальному благополуччю.

2. Варана (Вара) Будхавара. Середа

Середа (Будхавара) управляється планетою Меркурій. Меркурій асоціюється з інтелектом, комунікацією та мисленням. Цей день сприятливий для інтелектуальних завдань, навчання, переговорів та комунікації.

3. Накшатра Анурадха

Анурадха (Anuradha) накшатра символізує успіх, ріст і процвітання. Ця накшатра пов’язана з досягненням цілей, наполегливістю та терпінням. Енергія цієї накшатри допомагає долати перешкоди та досягати високих результатів.

4. Тітхи Шукла Екадаші (11 доба зростаючого Місяця) до 18:42. Далі Двадаші

Шукла Екадаші (Shukla Ekadashi) символізує духовні практики та очищення. Це сприятливий день для посту, медитації та інших духовних практик. Після 18:42 настає Двадаші, який сприяє продовженню духовних практик і зміцненню їх результатів.

5. Карана Ваніджа до 06:24. Вішті з 06:24 до 18:32. Далі Бава

Ваніджа Карана (Vanija Karana) сприяє успішним торговим угодам та фінансовим операціям. Вішті Карана (Vishti Karana) допомагає завершенню складних справ, а Бава Карана (Bava Karana) сприяє гармонійному завершенню дня.

Всім гарного дня!

Аоум. Тат. Сат.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *