Панчанга (гороскоп на сьогодні) 13.09.2023

Оскільки час розглядається як абстрактна проява божественного, то розуміння часу може призвести до отримання божественних благ. А отже, знання Йоги допомагає зцілитись від хвороб; знання Вари подовжує тривалість життя; знання Накшатри допомагає позбутися гріхів; знання Тітхи сприяють процвітанню; знання Карани забезпечує успіх у всіх справах. Ось чому щодня ми надаємо інформацію по Панчангу.

  1. Йога Сідха.
  2. Варана (Вара) Будхавара. Середа.
  3. Накшатра Магха.
  4. Тітхи Крішна Чатурдаші (14 доба спадаючого Місяця).
  5. Карана Вішті до 13:05. Далі Шакуні.

Так як тітхи Чатурдаші, та ще й на спадаючому Місяці, то будь-яка діяльність, спрямована на отримання прибутку, сьогодні просто не може початись. Зробити таке буде найбільш неефективною тратою часу і сил. Тим більше що Місяць в компанії Сонця і Меркурія, під аспектом Сатурна і Юпітера, що додасть навантаження на психоемоційну сферу. Хочеться запитати по-одеські – «оно вам надо?»
Чим же краще зайнятись сьогодні? Предками і старовиною. Можна допомогти старим людям, можна пом’янути тих, хто вже не з нами. Відвідати місця з історією (храми, замки, музеї). Можна почитати історичні книги. Ну і коли не знаєте чим зайнятись – вчіть астрологію, веди, або медитуйте. Бо ніхто нікому не винен, що люди не хочуть вчити закони Всесвіту і живуть в невігластві. Це їх особистий вибір, за який відповідальні лише вони.

Всім гарного дня!

Аоум. Тат. Сат.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *