Панчанга (гороскоп на сьогодні) 12.09.2023

Оскільки час розглядається як абстрактна проява божественного, то розуміння часу може призвести до отримання божественних благ. А отже, знання Йоги допомагає зцілитись від хвороб; знання Вари подовжує тривалість життя; знання Накшатри допомагає позбутися гріхів; знання Тітхи сприяють процвітанню; знання Карани забезпечує успіх у всіх справах. Ось чому щодня ми надаємо інформацію по Панчангу.

  1. Йога Шива до 22:39. Далі Сідха.
  2. Варана (Вара) Мангалавара. Вівторок.
  3. Накшатра Ашлеша до 20:31. Далі Магха.
  4. Тітхи Крішна Трайодаші до 23:51 (13 доба спадаючого Місяця). Далі Чатурдаші.
  5. Карана Гара до 10:36. Далі Ваніджа.

Енергії дня відносно позитивні, але є певні нюанси, які коректують картинку в цілому і вона стає не на 100% позитивною. Панчанг трішки псує Вара і Накшатра, а ще Місяць проходить ганданту (іде з водного знаку в вогняний), що також являється не позитивним моментом для психіки. Накшатра Ашлеша відноситься до різких, а Марс (володар сьогоднішнього дня) розташований в Діві. Тож будьте обережними на кухні, є ймовірність порізів.

Чим же сьогодні зайнятися? Вивчайте астрологію, йогу, медитуйте. Можна лікуватись, але будьте обачними з концентрацією ліків. А от комерційну діяльність сьогодні не варто починати.

Всім гарного дня!

Аоум. Тат. Сат.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *