Панчанга (гороскоп на сьогодні) 04.09.2024

Панчанга

1. Йога Садх’я до 17:31, далі Шубха

Йога Садх’я сприяє досягненню поставлених цілей і розвитку нових відносин. Це чудовий час для знайомств, налагодження дружніх зв’язків та інтелектуального розвитку. Після 17:31 починається Йога Шубха, яка є сприятливою для добрих справ, звернення за порадами та духовних практик. Цей час підходить для виступів, проповідей та інших публічних заходів.

2. Варана (Вара) Будхавара. Середа

Середа під управлінням Меркурія (Будха) сприятлива для торгівлі, укладання контрактів, бізнес-переговорів та навчання. Цей день сприяє спілкуванню, розширенню кола знайомств та розвитку інтелектуальних здібностей. Рекомендується займатися письменницькою діяльністю, запуском рекламних кампаній та організацією святкових заходів. Важливо уникати перезбудження, бути товариським і відкритим до нових ідей.

3. Накшатра Уттара Пхалгуні

Накшатра Уттара Пхалгуні символізує стабільність і довгостроковий успіх. Це сприятливий час для закладки фундаменту нових починань, посадки рослин, купівлі землі та початку будівництва. Накшатра підходить для долання перешкод і початку нових проектів. Уникайте подорожей, адже цей період не є сприятливим для мандрівок.

4. Тітхи Шукла Пратіпат до 07:16, далі Двітія (1 і 2 доба зростаючого Місяця).

Шукла Пратіпат — день радості та зростання. Це ідеальний час для планування наступного місяця, святкування, та проведення релігійних церемоній. Після 07:16 настає Шукла Двітія, яка сприяє мудрості та новим починанням, таким як встановлення алтарів та обітниць, декорування дому, і розвиток творчих талантів.

5. Карана Бава до 07:16, далі Балава

Карана Бава підходить для будь-яких нових справ, особливо фізичних вправ, які покращать ваше здоров’я. Після 07:16 настає Карана Балава, яка сприятлива для проведення благих обрядів і церемоній, а також для початку будівельних проектів.

Поради на день:

Сприятливі дії: Займайтеся довгостроковими проектами, такими як будівництво та навчання, розвивайте інтелектуальні та творчі здібності. Використовуйте день для зміцнення стосунків та налагодження нових контактів.

Чого слід уникати: Уникайте подорожей, агресії та брехні. Не закривайтеся в собі, залишайтеся відкритими до нових ідей і спілкування.

Рекомендації: День сприятливий для встановлення вівтарів, закладки фундаментів і планування довгострокових проектів. Розвивайте свої таланти, підтримуйте зв’язки з мудрими людьми та виконуйте обіцянки.

Всім гарного дня!

Аоум. Тат. Сат.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *