Панчанга (гороскоп на сьогодні) 02.10.2023

Оскільки час розглядається як абстрактна проява божественного, то розуміння часу може призвести до отримання божественних благ. А отже, знання Йоги допомагає зцілитись від хвороб; знання Вари подовжує тривалість життя; знання Накшатри допомагає позбутися гріхів; знання Тітхи сприяють процвітанню; знання Карани забезпечує успіх у всіх справах. Ось чому щодня ми надаємо інформацію по Панчангу.

  1. Йога Харшана до 07:57. Далі Ваджра.
  2. Варана (Вара) Сомавара. Понеділок.
  3. Накшатра Бхарані до 15:53. Далі Кріттіка.
  4. Тітхи Крішна Трітія до 05:06 (3 доба зпадаючого Місяця). Далі Чатуртхі.
  5. Карана Вішті до 05:06. Бава до 16:18. Далі Балава.

Варто контролювати свої емоції і з розумінням проживати день. Ніяких нових починань бути не може, хіба що навчання, але воно має бути раніше обдуманим. В жодному разі не позичайте грошей і не беріть кредитів. Можна працювати з отрутами, зброєю, вогнем, хімічними речовинами. «Пусті руки» можуть зіграти з вами злий жарт, будьте обачні.

Сьогодні також Маха Бхарані. Обов’язково зробіть хоч щось для своїх предків. Управитель Бхарані – Яма, брат Шані (Сатурна). Саме він переправляє душі по річці між життям і смертю. В обидві сторони. Тому ваші пожертви і шанування своїх пращурів будуть дуже доречним в цей день.

Ввечері можна позбутись зайвого, відсікти непотрібне.

Всім гарного дня!

Аоум. Тат. Сат.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *