Панчанга (гороскоп на сьогодні) 29.08.2024

Панчанга

1. Йога Сіддхі

Йога Сіддхі символізує досконалість і успіх у будь-яких починаннях. Це сприятливий час для навчання священних писань, філософських диспутів та обговорень. Йога Сіддхі сприяє досягненню поставлених цілей і прояву найкращих якостей. Використовуйте цей день для вивчення духовних знань, а також для висловлювання своїх ідей та думок.

2. Варана (Вара) Гурувара — Четвер

Четвер, під управлінням Юпітера (Гуру), є днем мудрості, відданості та духовного розвитку. Це сприятливий час для читання мантр, медитації, вивчення священних писань і поширення знань. Рекомендується допомагати своєму вчителю або Гуру, робити пожертви на освіту і храми. Також день підходить для спілкування з дітьми, купівлі чогось цінного і добротного. Уникайте лінощів, злоби та жадібності, будьте благородними і навчайте цьому інших.

3. Накшатра Ардра до 14:09

Накшатра Ардра, активна до 14:09, характеризується інтенсивною енергією та спрямованістю на зміни і трансформацію. Це період, сприятливий для особистого розвитку, досліджень та інтелектуальної діяльності. Сприятливі заняття: боротьба, наступ, початок лікування, руйнування старого і непотрібного. Не слід брати в борг або давати гроші у борг, а також починати подорож. Після 14:09 день стає сприятливим для духовної діяльності та внутрішньої роботи над собою.

4. Тітхи Крішна Екадаші (11 доба зпадаючого Місяця) до 23:07

Крішна Екадаші — це день, що символізує нове щастя та радість. День сприятливий для посту (сухе голодування або харчування овочами та фруктами), а також для духовної практики та служіння Богу. Цей період підходить для весіль, домашніх робіт, садівництва і фермерських робіт, розвитку творчих талантів і торгівлі.

5. Карана Бава до 10:54, далі Балава до 23:07

Карана Бава, активна до 10:54, сприяє будь-яким новим починанням і фізичним вправам, що поліпшують здоров’я. Після 10:54 починається Карана Балава, яка є сприятливим часом для обрядів і церемоній, а також для початку благих справ і будівництва.

Поради на день:

Сприятливі дії: Присвятіть день вивченню духовних писань, медитації, філософським диспутам та обговоренням. Займайтеся творчими ідеями, розвитком інтелекту і дослідницькою діяльністю. Рекомендується допомагати своєму вчителю, Гуру, робити пожертви та проявляти благородство.

Чого слід уникати: Не слід починати подорожі, брати або давати гроші у борг. Уникайте крайнощів і сарказму.

Рекомендації: День вважається сприятливим для духовної практики, вивчення священних писань, спілкування з дітьми та розвитку мудрості. Будьте благородними і навчайте цьому інших.

Всім гарного дня!

Аоум. Тат. Сат.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *