Панчанга (гороскоп на сьогодні) 29.07.2024

Панчанга

  1. Йога: Ганда до 15:23. Далі Вріддхі.
  2. Варана (Вара): Сомавара (Понеділок).
  3. Накшатра: Бхарані до 08:25. Далі Кріттіка.
  4. Тітхи: Крішна Навамі (9 доба спадаючого Місяця) до 15:25. Далі Дашамі.
  5. Карана: Гара до 15:25. Далі Ваніджа.

Прогноз на день

Йога Ганда до 15:23, далі Вріддхі

Йога Ганда символізує нестабільність і можливі труднощі. Після 15:23 йога Вріддхі приносить процвітання і зростання, тому цей час сприятливий для починань і розвитку проектів.

Варана (Вара) Сомавара. Понеділок

Понеділок під впливом Місяця сприяє емоційній стабільності, інтуїції і сімейним справам. Це день для догляду за собою, сімейного відпочинку і духовної практики.

Накшатра Бхарані до 08:25, далі Кріттіка

Бхарані сприяє стійкості і терпінню, підходить для завершення важливих справ. Після 08:25, коли Місяць переходить у Кріттіку, настає час для рішучих дій і початку нових проектів.

Тітхи Крішна Навамі (9 доба спадаючого Місяця) до 15:25, далі Дашамі

Крішна Навамі підходить для внутрішньої роботи і очищення. Після 15:25, з настанням Дашамі, час стає сприятливим для активних дій і досягнення цілей.

Карана Гара до 15:25, далі Ваніджа

Гара сприяє рішучим діям і активності, тоді як Ваніджа після 15:25 підтримує комерційні справи, торгівлю та фінансові операції.

Поради на день

  • Сприятливі дії: Рішення складних завдань до 15:23, початок нових проектів після 15:23, сімейний відпочинок, духовна практика.
  • Чого слід уникати: Імпульсивних рішень до 15:23, великих фінансових ризиків.
  • Рекомендації: Використовуйте першу половину дня для закінчення вирішення важливих завдань і проектів, після 15:23 зосередьтеся на нових починаннях і розвитку.

Цей день наповнений можливостями для вирішення складних завдань і початку нових проектів. Використовуйте його для досягнення своїх цілей і гармонізації життя.

Бонус для допитливих. І в цей раз ми звернемо увагу на Кріттіку. В день, коли Місяць знаходиться в даній накшатрі категорично заборонено давати чи брати гроші в борг

Всім гарного дня!

Аоум. Тат. Сат.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *