Панчанга (гороскоп на сьогодні) 27.07.2024

Панчанга

  1. Йога: Дхріті.
  2. Варана (Вара): Шанівара (Субота).
  3. Накшатра: Реваті до 10:29. Далі Ашвіні.
  4. Тітхи: Крішна Саптамі (7 доба спадаючого Місяця) до 18:49. Далі Аштамі.
  5. Карана: Вішті до 07:52. Бава з 07:52 до 18:49. Далі Балава.

Прогноз на день

Йога Дхріті

Йога Дхріті символізує стійкість, рішучість і здатність витримувати труднощі. Це час для зміцнення своїх позицій, доведення справ до кінця і подолання будь-яких перешкод. Сьогодні варто зосередитися на довготривалих проектах, що вимагають терпіння і витривалості.

Варана (Вара) Шанівара (Субота)

Субота знаходиться під впливом планети Сатурн, яка символізує дисципліну, обов’язок і структуру. Це день, сприятливий для роботи над важливими завданнями, які потребують уваги до деталей і систематичного підходу. Варто зайнятися самоаналізом, організацією простору і плануванням майбутніх дій.

Накшатра Реваті до 10:29, далі Ашвіні

Реваті приносить завершення і прощання з минулим, підходить для закінчення старих проектів та очищення від непотрібного. Після 10:29, коли Місяць перейде в Ашвіні, з’являться нові можливості для початку нових справ, активних дій та ініціатив. Ашвіні сприяє швидким і рішучим діям.

Тітхи Крішна Саптамі (7 доба спадаючого Місяця) до 18:49, далі Аштамі

Саптамі підходить для внутрішньої роботи, медитації та самоосвіти. Після 18:49, коли настане Аштамі, енергія дня стане більш інтенсивною, сприятливою для активних дій і досягнення цілей.

Карана Вішті до 07:52, Бава з 07:52 до 18:49, далі Балава

Вішті, або Бхадарі, вважається несприятливим часом для починань, тому в цей час краще уникати важливих дій. Після 07:52, коли настане Бава, день стане сприятливим для будь-яких починань та активної діяльності. Після 18:49, з настанням Балава, настане час для встановлення гармонії та врівноваження.

Поради на день

  • Сприятливі дії: Завершення старих справ, початок нових проектів після 10:29, самоаналіз, медитація, планування майбутніх дій.
  • Чого слід уникати: Починань у період Вішті (до 07:52), негативних думок і імпульсивних рішень.
  • Рекомендації: Зосередьтеся на довгострокових цілях і проєктах, проявляйте стійкість і витривалість. Приділіть час самоосвіті та медитації, а також ретельно плануйте свої дії на майбутнє.

Цей день наповнений можливостями для завершення старих справ і початку нових починань. Використовуйте його для зміцнення своїх позицій і досягнення гармонії в житті.

І знаву таки, бонус для уважних, які хочуть вивчати не лише те, що на поверхні, а і поглиблювати свої знання. Сьогодні буде добре почати лікування після 11 години. Можна також приготувати ліки і мазь, якщо бажаєте швидко одужати. Адже Ашвіні Кумари можуть легко вилікувати навіть богів! Тож варто скористатись їх благословенням. Якщо не встигаєте сьогодні, то завтра до 9 ранку ще маєте час.

Всім гарного дня!

Аоум. Тат. Сат.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *