Панчанга (гороскоп на сьогодні) 06.08.2024

Панчанга

  1. Йога Варіяна до 08:28. Далі Парігха.
  2. Варана (Вара): Мангалавара. Вівторок.
  3. Накшатра Махга до 15:13. Далі Пурва Пхалгуні.
  4. Тітхи Шукла Двітія (2 доба зростаючого Місяця) до 17:22. Далі Тритія.
  5. Карана Каулава до 17:22. Далі Таїтіла.

Йога Варіяна до 08:28, далі Парігха

Йога Варіяна: Це час для активних дій, праці та досягнень. Після 08:28 починається Йога Парігха, яка може приносити деякі обмеження та труднощі, тому важливі справи краще завершити до цього часу.

Варана (Вара) Мангалавара. Вівторок

Вівторок знаходиться під впливом Марса, планети, що символізує енергію, силу та агресивність. Це день для рішучих дій, фізичної активності та вирішення важливих завдань.

Накшатра Махга до 15:13, далі Пурва Пхалгуні

Махга сприяє лідерству та авторитету. Після 15:13 Місяць переходить у Накшатру Пурва Пхалгуні, яка приносить радість, задоволення та творчість. Використовуйте цей час для соціальної активності та творчих проектів.

Тітхи Шукла Двітія (2 доба зростаючого Місяця) до 17:22, далі Тритія

Шукла Двітія символізує зростання та розвиток. Це сприятливий час для початку нових проектів. Після 17:22 починається Тритія, що продовжує сприяти активній діяльності та розширенню.

Карана Каулава до 17:22, далі Таїтіла

Карана Каулава сприяє партнерським відносинам та комерційній діяльності. Після 17:22 починається Карана Таїтіла, яка підтримує командну роботу та співпрацю.

Поради на день

  • Сприятливі дії: Активні дії, початок нових проектів, творчість, соціальна активність, партнерські відносини.
  • Чого слід уникати: Важливих починань після 08:28.
  • Рекомендації: Використовуйте першу половину дня для рішучих дій та початку нових проектів, а після 15:13 зосередьтеся на творчих та соціальних акціях. Можете запланувати романтичну зустріч або навіть попросити у керівництва підвищення заробітної платні чи покращення умов праці.

Цей день наповнений енергією для активної діяльності, творчості та соціальної взаємодії. Використовуйте його для досягнення своїх цілей і гармонізації життя.

Всім гарного дня!
Аоум. Тат. Сат.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *