Панчанга (гороскоп на сьогодні) 04.10.2023

Оскільки час розглядається як абстрактна проява божественного, то розуміння часу може призвести до отримання божественних благ. А отже, знання Йоги допомагає зцілитись від хвороб; знання Вари подовжує тривалість життя; знання Накшатри допомагає позбутися гріхів; знання Тітхи сприяють процвітанню; знання Карани забезпечує успіх у всіх справах. Ось чому щодня ми надаємо інформацію по Панчангу.

  1. Йога В’ятипата.
  2. Варана (Вара) Будхавара. Среда.
  3. Накшатра Рохіні до 15:58. Далі Мригашира.
  4. Тітхи Крішна Шашті (6 доба зпадаючого Місяця).
  5. Карана Гара до 15:01. Далі Ваніджа.

Сьогодні панчанг майже відмінний, якби не йога В’ятипата. Вона буквально означає невдачу. Але це більше всього відноситься до починань в цей день. Тому їх краще перенести десь далі. А сьогодні займіться в першу чергу пращурами, адже Пітрі Пакша ще триває. Хоча б в думках. Прийміть і пробачте всі образи на тих, хто уже не поряд.

Тітхами сьогодні керують два гуру. Юпітер – гуру богів і Венера – гуру асурів. Тому день дуже сприятливий для навчання. Тим більше, що Місяць в Рохіні дає ріст і процвітання. А ще можна розширювати уже існуюче, з метою отримання прибутку. Наведіть порядок у справах, особливо матеріальних. Місяць у Тільці в накшатрі Рохіні це про зручність і комфорт. Тож не варто іти проти природи.  

Всім гарного дня!

Аоум. Тат. Сат.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *