Панчанга (гороскоп на сьогодні) 20.09.2024

Панчанга

1. Йога Дхрува до 12:47, далі В’ягхата

Йога Дхрува надає стабільність і постійність. Це сприятливий час для розбудови стосунків, фінансової стабільності та розвитку інтелектуальних здібностей. Добре займатися справами, що потребують стійкості, а також поклоніння Лакшмі і Сарасваті. Після 12:47 настає Йога В’ягхата, яка символізує сильний удар. Слід проявляти співчуття, уникати насильства та неправдивості, розширювати свій кругозір.

2. Варана (Вара) Шукравара. П’ятниця

Шукравара — день під управлінням Венери, який приносить радість, красу, гармонію і задоволення. Цей день сприятливий для соціальної взаємодії, покупок предметів розкоші, прикрас та одягу, а також для організації святкових заходів і весільних церемоній. Добре проводити час у колі близьких, готувати солодощі та обмінюватися ними з друзями. Важливо уникати смутку та апатії, натомість варто зосередитися на творчій діяльності та радості.

3. Накшатра Ашвіні

Накшатра Ашвіні підходить для покращення здоров’я та початку нових проектів. Це час, сприятливий для медичних процедур, лікування та початку прийому ліків. Добре займатися духовними практиками, цілительством, спортом і подорожами. Несприятливо починати справи, які потребують тривалого часу та стабільності, але підходить для короткострокових проектів.

4. Тітхи Крішна Тритія до 18:45, далі Крішна Чатуртхі

Крішна Тритія сприяє перемозі та активній діяльності. Це чудовий час для військових справ, встановлення порядку та активних починань. Після 18:45 настає Крішна Чатуртхі, яка менш сприятлива для матеріальної діяльності, але підходить для очищення простору та звільнення від зайвого. Добре проводити піст і усувати перешкоди в своїх справах.

5. Карана Ваніджа до 08:25, далі Вішті

Карана Ваніджа сприятлива для комерційних справ та торгівлі. Це гарний час для укладення угод та встановлення нових контактів. Після 08:25 настає Карана Вішті, що більше підходить для духовної діяльності та внутрішньої роботи. Уникайте матеріальних справ у цей час, і краще присвятіть день медитації та саморозвитку.

Поради на день:

Сприятливі дії: Сьогодні варто займатися творчістю, соціальною взаємодією, покупками та святкуванням. День сприятливий для духовного розвитку, медитацій, цілительства та подорожей. До 18:45 можна успішно розпочати короткострокові проекти.

Чого слід уникати: У другій половині дня краще уникати важливих матеріальних справ, особливо тривалих проектів. Уникайте конфліктів і зайвої емоційності.

Рекомендації: Використовуйте ранок для комерційних справ, а другу половину дня присвятіть духовним практикам, медитації та відновленню гармонії. Будьте уважні до свого здоров’я та емоційного стану.

Всім гарного дня!

Аоум. Тат. Сат.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *