Панчанга (гороскоп на сьогодні) 08.08.2024

Панчанга

  1. Йога Шива до 10:07. Далі Сідха.
  2. Варана (Вара) Гурувара. Четвер.
  3. Накшатра Уттара Пхалгуні до 21:03. Далі Хаста.
  4. Тітхи Шукла Чатуртхі (4 доба зростаючого Місяця).
  5. Карана Ваніджа до 08:49. Далі Вішті.

Йога Шива до 10:07. Далі Сідха

Сьогодні, до 10:07, діє Йога Шива, яка символізує інтенсивність і потенціал для досягнення високих результатів через зусилля та дисципліну. Після цього часу в межах доби діє Йога Сідха, що сприяє успіху у справах, пов’язаних із навчанням і духовним розвитком, а також може принести гармонію і задоволення від досягнень.

Варана (Вара) Гурувара. Четвер

Четвер, або Гурувара, що асоціюється з планетою Юпітер. Цей день зазвичай вважається сприятливим для академічних досягнень, духовного розвитку та консультацій з мудрими наставниками.

Накшатра Уттара Пхалгуні до 21:03. Далі Хаста

Накшатра Уттара Пхалгуні буде домінувати до 21:03. Ця накшатра благодатна для завершення проектів і надання допомоги іншим. Після цього часу починається Накшатра Хаста, яка надає можливості для успішної комунікації та рукодільної діяльності, зокрема, для праці, що вимагає уваги до деталей.

Тітхи Шукла Чатуртхі (4 доба зростаючого Місяця)

Шукла Чатуртхі (4-й день зростаючого Місяця) — сприятливий день для починання нових проектів і ритуалів, що потребують чистоти намірів і дій. Іншими словами варто позбутися зайвого.

Карана Ваніджа до 08:49. Далі Вішті

Ваніджа до 08:49 — відповідний період для розпочинання нових фінансових справ та роботи з ресурсами. Після цього часу наступає Карана Вішті, що найбільше підходить для завершення розпочатих справ і вирішення питань, що потребують ретельного підходу.

Поради на день

Сприятливі дії: Зосередьтесь на завершенні справ або вирішенні питань, що потребують ретельного підходу, використовуючи вплив Карани Вішті.

Чого слід уникати: Важливих починань.

Рекомендації: Завершення розпочатих справ або перегляд фінансових планів буде особливо ефективним.

Сьогоднішні Тітхи Чатуртхі та Карана Вішті, які несуть з собою певні виклики та негативні впливи. Це ідеальний час для очищення від зайвих речей, включаючи невігластво та хвороби. Незважаючи на те, що четверг зазвичай є найкращим днем тижня, він не гармонійний з Накшатрою Уттара Пхалгуні, створюючи складну астрологічну ситуацію.

Всім гарного дня!

Аоум. Тат. Сат.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *